Nettsidebannerh21.jpgg

Faste arrangementer

Poesiaften

Poesiaften er en kveld hvor det er lett å komme i hvilepuls. Det arrangeres av Immaturus egen skrivegruppe og består av både inviterte gjesteopplesere og egne Immaturuspoeter. Kvelden avrundes med åpen mikrofon, hvor publikum selv kan ta scenen og lese opp det de måtte ønske. Under Poesiaftener det lav terskel for å ta ordet.

Det er den perfekte mulighet til å endelig la noen få høre ordene du gjerne foreløpig har skrevet kun for deg selv.

Åpen Scene

Åpen Scene arrangeres flere ganger i semesteret og er det perfekte arrangementet for deg som ønsker å stå på scenen! Åpen scene kan være alt fra karaoke til stand-up og quiz, mulighetene er grenseløse.

Følg med på Facebook for å se hva temaet er på neste åpen scene!

Bergen Impro Battle

Bergen Improbattle er et improvisert show. Her kan alt skje! Annenhver onsdag leder to lagledere hvert sitt lag med improvisatører gjennom en hel kveld med leker og utfordringer. Lagene konkurrerer om å lage den beste scenen ut i fra et gitt tema. Ofte er det publikum som kommer med forslag til sted og tema. Og det er nettopp publikum som avgjør hvilken scene de liker best. Det laget som har flest poeng ved kveldens slutt, vinner.

Dette er en vennskapelig duell og konkurranseelementet er kun en illusjon som vi skaper for at publikum skal tro vi konkurrerer. Egentlig står samarbeid i fokus og improvisatørene hopper inn i det andre laget sine scener, dersom det behøves. Her hjelper vi hverandre.