O Helhus, helhus, Wherefore Art Thou Helhus?

Studentteateret Immaturus ønsker deg velkommen til en helaften i vår verden.

21.00: Dørene åpner. Velkommen inn i vår verden!
21.30: Bergen Impro Battle
Improvisert Ibsen

Nora hva har du gjort? Per du lyver! Å vår kjære lille Eyolf!
Ibsen, vår største dramatiker, oversatt til 1700 språk og på sokkel i hver fjerde norske by. Elsket av teatervitere, hatet av ungdomskoleelever på norsktentamen.
Nå utfordrer 4 hobbyskuespillere skjebnen ved å hive seg inn i den umulige oppgaven å improvisere frem et splitter nytt Ibsenstykke, vil Henrik snu seg i graven? Vil de bli bannlyst av teatermiljøet? vil «foreningen for Bevaring av Ibsens Minne» saksøke dem for å besudle den gamle mesteren? Eller vil de mot alle odds skape drama og familekonflikter på ekte Ibsensk vis! Klarer de å komme med en kritikk mot de tingene i samfunnet som Ibsen er for død til å kunne si noe om selv?

Du har kun en mulighet til å finne det ut, Storelogen kl.21.30!
22.00: Quiz med teatersjefen i Stjernesalen
22.30: Utdrag fra “Ikke som en svømmer”
Immaturus Studentteater

Ikke som en svømmer tar sted ved frokostbordet til et ungt par. De prater forsøksvis med hverandre, men det er mye som ligger mellom linjene. De har begge en trang til kjærlighet i seg, men er den redelig? Og hvor mye av kjærlighetens vanskeligheter dreier seg egentlig om den personen de sitter ovenfor ved frokosten?
Forestillingen handler om arv, forhold og dekking av bord, samtidig som den tar oss innom en av de mørkeste sidene ved menneskelig seksualitet.

”Man må komme til kjærligheten som en flyktning, ikke som en svømmer”

23.30: Slow Stepper spiller konsert i Teglverket

” Slow Stepper ligger på vippepunktet mellom total trash og eufori. Med støyete gitarer, drivende trommer og vakre melodier, lager bandet alternativ pop som drar inn elementer av psychedelia, post-punk og post-rock. I Stoff sin Bergensbølgeguide blir Slow Stepper anbefalt som et liveband å få med seg. På scenen vil du se en intens fremføring av låter, blandet sammen med et klæsj av farger fra videoprojeksjoner ”

24:00 Jonatan Lohne Anabalón, Tivoli

Når han ikke sprenger hydrogenballonger på vilvite eller studerer flytopplevelser blant bohemer på Fiji blaster han rockefotrykkende hjertemat ut lydbølgekanoner. Hemmelige bangers og hits full av vibber i brytningspunktet disco house og hip hop. Forvent et set med spennvidde full av kjærlighet som angriper fra alle vinkler.

21751480_10155753493399510_8406477619483804725_n

Leave a Reply