Lanseringsfest

Det er blitt august igjen og semesterstart. Både gamle og nye studenter vender snuten mot Bergen og Studentteateret Immaturus ønsker å invitere hver og en av dere til høstens lanseringsfest!

Den 24. august i Tivoli på Det Akademiske Kvarter går startskuddet og vi gleder oss til å starte semesteret med en informativ fest! Denne torsdagen vil du få informasjon om hva Immaturus kan tilby deg som student i Bergen! Kanskje ønsker du å være skuespiller eller en del av produksjonsapparatet? Eller kanskje du heller vil drive med impro eller musikkteater? Uansett hva det er ved teater og scenekunst som interesserer deg, tror vi at du vil finne et sted du kan dyrke nettopp denne interessen hos oss. Alle i styret og kunstnerisk råd vil være der, alle gruppelederne våre og alle returnerende og ikke minst splitter nye medlemmer!

Det vil bli god stemning, musikkinnslag og mulighet for å tegne medlemsskap. Helaftenen ledes av tre av våre mest trofaste improvisatører, så noen latterkuler må også påberegnes. Hvis du ønsker å vite mer om Immaturus og hvordan du kan engasjere deg – kom på lanseringsfest!

 

Flyer for Lanseringsfest 2

Leave a Reply