Skrivegruppa

Torsdager, 17:00-19:00 i Maos Lille Røde, Det Akademiske Kvarter

Skrivegruppen i Immaturus møtes hver torsdag på Kvarteret. Om du ønsker å dele noe du har skrevet selv, noe du synes er fint, eller bare har lyst til å lytte er dette et rom for deg. Det er stor åpenhet for hvordan tiden skal disponeres; vanlig er det likevel at vi deler egne tekster, hvor mange og hvor lange kommer an på hvor mange andre som ønsker å dele. Deretter åpnes det opp for å gi tilbakemelding på det som er skrevet.

Møtene skapes av de som møter opp, og det kan være vanskelig å se for seg hva en “skrivegruppe” er før en har prøvd å være med – Hvem er egentlig menneskene som leser dikt, er jeg en slik person? Hva kan en skrive om? Skriver jeg om det? – så vi anbefaler deg, dersom du kjenner at det rasler litt i nysgjerrigheten din, å ta en tur innom. Det vil også arrangeres Poesiaftener i løpet av høstsemesteret hvor det blir mulighet for å fremføre egne (eller andres) tekster (eller bare lytte).

Du kan komme på hvilket som helst av møtene i løpet av semesteret, du kan komme på bare ett, eller du kan komme på alle; vår dør er åpen.

Joakim Slinning Lange – Gruppeleder for Skrivegruppa

Leave a Reply