Grupper

Radioteateret.

Hos oss vil du få den unike sjansen til å skrive, spille inn og redigere ditt eget radioteater. Vi har en halvtimes sendetid hver onsdag kl. 12.30 der vi gjerne vil høre din stemme! Du behøver ingen forkunnskaper, all opplæring får du av oss.

Tidspunkt: Torsdager kl.18.00 (Dette kan endre seg)

Gruppeleder: Thale Damm-Johnsen
E-post: thale-dj@hotmail.com

 

Skrivegruppa

Skrivegruppa møtes hver tirsdag for å dele egenskrevne, korte tekster og gi hverandre tilbakemelding, kritikk og ros! Felles for alle er at vi liker å skrive og har lyst til å bli flinkere. Skrivegruppa arrangerer Poesiaften i løpet av semesteret der vi leser våre tekster på scenen og inviterer andre til å lese sine. Du finner disse i programoversikten.

Tidspunkt: Tirsdager kl.17:00

Gruppeleder: Samantha Hatten
E-post: schatten@gmail.com

 

Fysisk Teater

Gruppen Fysisk Teater møtes i Nygårdsgaten 1B (ved siden av Waynes Coffee). I fysisk teater arbeider vi med historiefortelling primært igjennom fysiske utrykk. Vi arbeider med nøytral maske, isolasjon, ensemble-arbeide, tekst, improvisasjon, koreografi og dukke teater. Alle som er interessert kan komme, ingen bakgrunnserfaring nødvendig.
Tidspunkt: Torsdag kl 18:00
Gruppeleder: Eik Leknesund Elnes
Tirsdagsimpro

Denne gruppen fokuserer på spontanitet og lek. Vi øver på grunnleggende teknikker i impro som strukturer, historie, samspill og karakterer. Vi driver med både teatersport, improviserte scener, humor og historie. Alle nyttige ting å trene på for både viderekomne og nybegynnere som liker å stå på scenen.

Tidspunkt: Tirsdager kl. 18.00

Gruppeleder: Håvard Nyhagen Henriksen
E-post: havardnh@gmail.com

 

Bergen Micetro 

Dette er et tilbud for både innvidde travere og impro-jomfruer til å leke seg med improvisert teater foran et publikum! Før forestilling arrangeres det workshops for deg som ønsker å være med å lage show. Du er også hjertelig velkommen som publikummer! Mer info finner du på facebook.com/BergenMicetro.

Tid: se programoversikten

Gruppeleder: Mathias Kolberg Eriksen
E-mail: micetro@immaturus.no

Leave a Reply