PREMIERE: HYPOTETISKE SITUASJONER

Vi er svært stolte av å presentere vårens første hovedproduksjon; Hypotetiske situasjoner, med premiere lørdag 27.februar.

Forestillingen beveger seg mellom tre ulike lag; det som var, det som er og det som kunne blitt. Vi møter en ung mann som har fanget sin egen identitet inne i leiligheten han befinner seg i – og han tørr ikke gå ut av frykten for at hele hans «jeg» vil gå i oppløsning. Hva skjer hvis mannen våger å ta et skritt utenfor døren?

«Hypotetiske situasjoner» er skrevet og dramatisert av Mari Nilsen. Eirin Lindtner Storesund står for regi og musiker Kjartan Magerøy Aarseth fra Dunkelvolt har komponert musikken til stykket. Immaturus fortsetter sin satsning på nyskapende kunst, og vi er svært stolte av å kunne presentere et stykke skrevet av et av våre egne medlemmer.

Mari Nilsen er student hos Skrivekunstakademiet, og debuterte ifjord for Immaturus med Mikroprosjektet «Stupid Cupid». Forestillingene trakk fulle saler, og vi er stolte av å kunne fortsette å trekke frem våre dyktige medlemmer.

12799073_10156468842425198_51812376878185212_n

 

Posted in Nyheter, Slide.

Leave a Reply