LEDIG STILLING: PR- OG INFORMASJONSANSVARLIG

Immaturus søker ny Pr- og Informasjonsansvarlig! Som PR- og Informasjonsansvarlig har du ansvaret for å sikre at Immaturus blir sett og oppdaget av det lokale studentmiljøet, samt arbeide oversiktlig og organisert med markedsføring. Du vil ha ansvar for våre sosiale medier og hjemmeside, tett samarbeid med vår Presseansvarlig, samt fungere som leder for en egen PR-gruppe. Hos Immaturus får du interngoder på Det Akademiske Kvarter, samt attest fra Teatersjef når vervet ditt er avsluttet. Vi kan tilby verdifull arbeidserfaring, og ingen forkunnskaper kreves. All opplæring vil bli gitt. Høres dette ut som noe for deg? Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@immaturus.no for en uforpliktende prat.

IMMATURUS LOGO RIKTIG

 

Posted in Nyheter, Slide.

Leave a Reply